Hallituspartnerit toimii nyt myös Satakunnassa

1.8.2018

HP-verkostossa nyt 11 jäsenyhdistystä

HALLITUSPARTNERIT SATAKUNTA PERUSTETTU

Hallituspartnerien maanlaajuinen verkko on nyt laajentunut myös Satakuntaan. Keväällä perustettiin Hallituspartnerit Satakunta ry, joka yhdistyksenä on nyt aloittamassa toimintaansa.

Hallituspartnerit Satakunta ry:n toiminnan tavoitteena on satakuntalaisten yritysten hallitusten asiantuntemuksen lisääminen ja jäsentensä koulutus. Yhdistys välittää lähinnä jäsenistöstään ehdokkaita satakuntalaisten yritysten hallituksiin. Yhdistys järjestää myös jäsenille tarkoitettuja koulutus- ja keskustelutilaisuuksia. Hallituksen linjauksen mukaisesti ensimmäisen toimintavuoden pääpaino on case-tyyppisillä tapaamisilla. Kokeneet hallituksen jäsenet ja alan tietäjät kertovat kokemuksistaan esimerkkien kautta.

Hallituspartnerit Satakunta ry:n perustava kokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Kari Hannuksen. Varapuheenjohtajana toimii Jyrki Heinimaa ja hallituksen jäseninä Miia Vironen, Pekka Ekberg ja Joni Hautojärvi. Yhdistyksen sihteerinä toimii Sanna Leppänen Satakunnan kauppakamarin toimistolta.